CBR Keuring

Alles wat u moet weten

Voor wie is de CBR Keuring
U kunt bij ons terecht als u van het CBR een keuringsformulier voor de oogarts heeft ontvangen. Een afspraak kunt u telefonisch of digitaal via de website maken.

De kosten voor een keuring  worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Onze prijzen zijn altijd lager dan geadviseerd en worden jaarlijks geïndexeerd. De kosten voor de keuring dient u vooraf door middel van PIN te voldoen bij de inschrijfbalie op de 1e verdieping. De actuele prijzen kunt u hier vinden.

Verwijzing 
Aangezien de keuring niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed, heeft u voor een keuring geen verwijzing van uw huisarts nodig. Indien u bekend bent met glaucoom of bekende gezichtsvelduitval, vermeld dit dan bij het maken van de afspraak.

Hoe ziet een keuring eruit
Bij het maken van de afspraak schatten wij in of er aanvullend onderzoek nodig is. Als dat nodig is, maken wij een combinatieafspraak voor u. Soms blijkt tijdens of na de keuring dat er een vervolgonderzoek noodzakelijk is, in dat geval kan het gebeuren dat u hiervoor moet terugkomen. 

U ondergaat een volledig oogheelkundig onderzoek en de resultaten worden na afloop direct met u besproken. 

Het is belangrijk dat u de papieren die u van het CBR ontvangt meeneemt naar uw afspraak. Hierop staat een code; die code is noodzakelijk voor ons om het formulier digitaal te verzenden naar het CBR. Zonder deze code is digitale verzending niet mogelijk en moet u het ondertekende formulier zelf terugsturen naar het CBR. Dit verwerkingstijd bij het CBR is dan aanzienlijk langer.

Het belangrijkste op een rijtje

Wij versturen uw gegevens digitaal naar het CBR.

U krijgt een volledig oogheelkundig onderzoek.

Op de verwerkingstijd bij het CBR hebben wij geen invloed.

Wilt u graag meer weten of een afspraak maken?

Onze receptie staat u graag te woord via:

Telefoon
010 – 316 8870

E-mail
welkom@oogopzuid.nl

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team