Kosten ooglidcorrecties

Alles wat u hierover moet weten

Wij attenderen u erop dat ooglidcorrecties in het algemeenop enkele uitzonderingen na, niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar en door u zelf betaald moeten worden. Het is verstandig om hier voorafgaand aan het maken van een afspraak naar te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Actuele prijzen
De actuele prijzen vindt u hier.

All-inclusive
Het volgende is in de prijs inbegrepen: Medicatie, alle nacontroles en eventuele herbehandeling (enkel in het eerste jaar na behandeling)

Vooronderzoek
Het vooronderzoek of intake is een erg uitgebreid en overigens zeer essentieel onderzoek voor uw ogen. Er wordt nauwkeurig onderzocht welke behandelmethode het meest geschikt zou zijn in uw persoonlijke situatie. En mocht u naar aanleiding hiervan besluiten over te gaan tot behandeling, dan krijgt u de kosten van dit onderzoek retour op het behandelbedrag.

Verzekering
De kosten worden in het algemeen niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar, op enkele uitzonderingen na. Het is verstandig hiernaar te informeren bij uw verzekeringsmaatschappij. Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?
Wij geven graag antwoord op al uw vragen over de kosten en betaalmogelijkheden van een behandeling.

Het belangrijkste op een rijtje

  • De gemiddelde wachttijd voor een intake gesprek bedraagt 2 weken.

Wilt u graag meer weten?

Onze receptie staat u graag te woord via:

Telefoon
010 – 316 8870

E-mail
welkom@oogopzuid.nl

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team