De kliniek

Waar staat Oog op Zuid voor?

Versimpelen

van processen, die patiënt en professionals betere zorg oplevert. Wij leveren zorg op maat.

Simplify

Aandacht

voor patiënt, team en optimalisatie van zorg. U kunt bij ons altijd snel terecht.   

Care

Open

en toegankelijk voor patiënten. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Open

Waar staat Oog op Zuid voor?
Oog op Zuid Oogkliniek levert oogheelkundige zorg in de regio Rotterdam-Rijnmond, maar ook van buiten deze regio zijn patiënten van harte welkom. Oog op Zuid is opgericht door 8 oogartsen, welke allen werkzaam zijn in de nabijgelegen ziekenhuizen. Wij zijn allemaal allround en ervaren medisch specialisten. Wij leveren excellente oogzorg in een veilige omgeving, ingericht met enkel kwalitatief hoogwaardige apparatuur.

Het pand
Oog op Zuid Oogkliniek beschikt over ruim 1600 m2 vloeroppervlak en biedt op de 1e verdieping ruimte aan poliklinische zorg. Hier bevinden zich de receptie, 12 spreekkamers, een meetplein, diverse wachtruimtes en de administratieve ruimtes.

Op de begane grond bevinden zich een ruimte voor laserbehandelingen en een ruime behandelkamer voor kleine verrichtingen en intravitreale injecties. Tevens bevindt zich hier een modern dagbehandelcentrum met inpandig gelegen operatiecomplex.

 

Download hier de folder over onze kliniek.

Patiënt centraal
Wij hebben onze krachten gebundeld om de Oogheelkundige zorg toegankelijker en efficiënter te maken. Op deze wijze kan de zorg geoptimaliseerd worden. Wij houden van korte lijnen, een open dialoog en heldere communicatie. Voor spoedgevallen is er tijdens werktijd altijd plaats. Nieuwe patiënten kunnen bij ons snel terecht.


Welkom.

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team