Routebeschrijving

Alles wat u hierover moet weten

Waar kunt u ons vinden
Oog op Zuid Oogkliniek is gevestigd aan de Herenwaard 40, 3078 AK in Rotterdam. De kliniek is centraal gelegen in de wijk IJsselmonde naast Winkelcentrum Keizerswaard. Aan het plein waar, het op donderdag markt is, bevinden zich ook het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV), de Stadswinkel van de Gemeente Rotterdam, de Bibliotheek Rotterdam en Brasserie op Zuid in Islemunda; Het Podium van IJsselmonde.


Met het openbaar vervoer
Wanneer u Oog op Zuid Oogkliniek bezoekt kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer. Naast de Herenwaard liggen diverse tram- en bushaltes; Stap uit bij halte Keizerswaard. Hier stoppen de volgende lijnen:

  • Buslijnen 70, 76, 83, 144, 183 en 283
  • Trams 2 en 23. 

U kunt uw reis optimaal plannen via de website van de RET of 9292OV.


Met de auto

Neem vanaf Noordelijke richting (A20/A16) afslag 24 Rotterdam-Feyenoord en afslag S126 richting IJsselmonde / Havens 100-1040. Vanaf Zuidelijke richting (A16/A15) neemt u de afslag RING Zuid / Barendrecht / Rotterdam-Zuid en volgt u de borden Ridderkerk. Sla na 2.8km linksaf de S105 op.
Vervolgens volgt u de weg richting Groot IJsselmonde en volgt u de borden Hart van IJsselmonde – Parkeren Keizerswaard-Noord

Indien u beschikt over een navigatiesysteem gebruikt u dan het adres:

Koningswaard 3, 3078 AA Rotterdam

of gebruik

Parkeergarage Keizerswaard Noord.


Parkeren
De parkeergarage is gelegen onder het plein voor onze kliniek. De garage beschikt over 575 parkeerplaatsen en is daarmee de grootste parkeergelegenheid in hartje Keizerswaard. Meer informatie kunt u vinden op www.parkingcentrumkeizerswaard.nl

Het belangrijkste op een rijtje

  • Centraal gelegen in IJsselmonde
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Makkelijk en betaalbaar parkeren in de parkeergarage.

Wilt u graag meer weten?

Onze receptie staat u graag te woord via:

Telefoon
010 – 316 8870

E-mail
welkom@oogopzuid.nl

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team