Innovatie in Oog op Zuid

Alles wat u hierover moet weten

Simplify

Door optimale samenwerking met huisartsen, opticiens en optometristen in de Regio Rotterdam-Zuid, bent u verzekerd van de juiste zorg op de juiste plek, dichtbij huis.

 

Care

We zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat de patiënt de meest optimale zorg geleverd krijgt op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo heeft Oog op Zuid mogelijkheden om tijdens een staaroperatie een multifocale- of torische implantlens te laten implanteren. Ook bieden de oogartsen de mogelijkheid om een mini-glaucoom-operatie te verrichten door middel van het implanteren van een iStent.

 

Digitalisering in de zorg, eHealth genoemd, heeft inmiddels een grote vlucht genomen. Door eHealth krijgt de patiënt ook steeds meer zelf-regie over zijn of haar gezondheid. 

Bijvoorbeeld digitale consulten, waarbij de huisarts of de optometrist er voor zorgt dat één van onze oogartsen op afstand mee kan kijken. Dit zorgt voor een snellere eerste beoordeling en bespaart een deel van de kliniek-bezoeken.

 

Open

Uitwisseling van kennis, dialoog en netwerken maken deel uit van het proces. We staan open voor vernieuwingen en feedback, waarmee we processen en onszelf elke dag beter kunnen maken. Iedereen die bij Oog Op Zuid werkt neemt zijn of haar verantwoordelijkheid. Een uitdagende, vooruitstrevende werkomgeving en innovatie zien wij als sleutel tot langdurig succes.

Het belangrijkste op een rijtje

  • Simplify
  • Care
  • Open

Wilt u graag meer weten?

Onze receptie staat u graag te woord via:

Telefoon
010 –3168870

E-mail
welkom@oogopzuid.nl

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team