Contact

Alles wat u hierover moet weten

Huisregels Oogkliniek Oog op Zuid

Om de privacy en veiligheid van onze cliënten, begeleiders en bezoekers te waarborgen, gelden in onze kliniek een aantal regels:

Respect

U mag van ons verwachten dat wij ons uiterste best doen om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Op onze beurt verwachten wij van u dat u zich ten opzichte van ons en onze medewerkers respectvol gedraagt. Verbaal of lichamelijk geweld, discriminatie en ander ongewenst gedrag jegens ons of onze eigendommen worden niet geaccepteerd. Van lichamelijk geweld en serieuze bedreiging wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

Aansprakelijkheid

Laat waardevolle eigendommen thuis. Oog op Zuid kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

Roken

In onze kliniek geldt een strikt rookverbod. Buiten is roken toegestaan op aangegeven plekken. Dit rookbeleid geldt ook voor de elektrische sigaret.

Mobiele telefonie

We stellen het op prijs als u in de kliniek het gebruik van uw mobiele telefoon zoveel mogelijk beperkt. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk uw telefoon uit te schakelen of de ‘tril/stil’-functie in te schakelen en, indien u de telefoon moet gebruiken, niet te luid te praten. In de onderzoeksruimtes mag u de telefoon niet gebruiken en in de behandelkamers mag u geen mobiele telefoon meenemen.

Dieren

Met uitzondering van hulphonden zijn dieren in onze kliniek niet toegestaan.

Media gedragsregels bij Oog op Zuid

Wilt u beeld- en/of geluidsopnames maken, of iemand interviewen in onze kliniek? Wij denken graag met u mee. Het is belangrijk om te weten dat wij een veilige omgeving willen in het kader van goede cliëntenzorg. Hieronder valt ook het zo goed mogelijk waarborgen van de privacy van onze cliënten, bezoekers en medewerkers. Hiervoor hebben wij onderstaande media gedragsregels opgesteld. Deze regels gelden voor iedereen. Uitgangspunt is de geldende wet- en regelgeving rondom portretrecht, auteursrecht en privacywetgeving. Het maken van beeld- geluidsopnamen en het opnemen van gesprekken met mobiele telefoons is toegestaan, mits de volgende regels in acht worden genomen:

Om te mogen filmen, fotograferen of geluidsopnames te maken en deze met anderen te delen moet van tevoren (schriftelijk) toestemming worden gevraagd aan de directie van Oogkliniek Oog op Zuid.

Wilt u een foto, film of geluidsfragment bijvoorbeeld delen via social media? Zorg altijd dat er geen andere mensen op de achtergrond zichtbaar of hoorbaar zijn. Bovendien dient iedereen die op de foto, film of het geluidsfragment voorkomt ook zijn/haar toestemming te geven. Het gebruik van verborgen camera’s is in onze kliniek niet toegestaan.

 

Tot slot

Wij vinden het belangrijk mensen te behandelen zoals wij zelf behandeld zouden willen worden. Wij hopen dat u dat ook zult doen. Als u nog vragen, opmerkingen of verbeterpunten heeft horen wij dat graag van u.

Het belangrijkste op een rijtje

  • Respect voor elkaar.
  • Roken is niet toegestaan.
  • Zet uw mobiele telefoon UIT of op stille modus.

Wilt u graag meer weten?

Onze receptie staat u graag te woord via:

Telefoon
010 – 316 8870

E-mail
welkom@oogopzuid.nl

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team