ZKN

ZKN Keurmerk

Zelfstandige Klinieken Nederland


Erkenning!
Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Oog op Zuid Oogkliniek eind 2021 het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland heeft behaald. Eind 2022 en eind 20023 is hiervoor een opvolgaudit in de kliniek verricht, waarbij het keurmerk verlengd is.

ZKN keurmerk
Het Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) keurmerk staat voor medische specialistische zorg van hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht, korte wachttijden, innovatieve behandelmethoden en uitstekende service en nazorg.

Zorg met zekerheid
Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voldoen aan zeer strenge eisen. Er werken altijd medisch specialisten in de kliniek en de ruimten en apparatuur zijn veilig en hygiënisch. U heeft niet te maken met (lange) wachtlijsten en kunt erop vertrouwen dat de behandeling naar wens verloopt. Klinieken die bij ZKN zijn aangesloten scoren hoog qua klanttevredenheid. 

Het ZKN-keurmerk krijgen we niet zomaar. De onafhankelijke certificeringsinstantie LRQA Nederland zal onze kliniek jaarlijks blijven toetsen. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, privacy, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Uw behandeling is van het hoogste niveau en blijft dat dus ook.

Meer informatie over ZKN en het ZKN-keurmerk van deze organisatie, kunt u verder lezen in de brochure of kijk op de website van Zelfstandige Klinieken Nederland.

 

ZKN

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team