Open huis

Alles wat u hierover moet weten

Open huis 
Oog op Zuid Oogkliniek heeft in januari 2021 haar deuren geopend. Door de corona epidemie heeft een feestelijke opening echter nooit kunnen plaatsvinden. Om u kennis te laten maken met de polikliniek, ons moderne operatiecomplex en ons medisch personeel en specialisten, organiseren wij een “Open Huis”. U bent van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje onze kliniek te bewonderen. Wij kijken uit naar uw komst.

Voor wie is het open huis
Het open huis wordt in principe georganiseerd voor verwijzers. Daarbij kunt u denken aan optometristen, huisartsen en jeugdartsen. Natuurlijk zijn ook opticiens en collega’s van andere instellingen van harte welkom. 

Datum en tijd
Wij organiseren op 2 data een “Open huis”, te weten op:

  • Maandag 16 mei van 18:00 – 20:00 uur
  • Woensdag 25 mei van 18:00 – 20:00 uur

Op dit moment is het niet zeker dat er op deze data groepen van onbeperkte omvang toegestaan zijn. Daarom vragen wij u zich te registreren, zo kunnen wij eventueel contact met u opnemen en de maximale groepsgrootte welke in het pand aanwezig mag zijn, beperken. 

Corona maatregelen
Vanwege de Corona pandemie zal de doorgang van het evenement en de maximale groepsgrootte worden afgestemd op de dan nog geldende maatregelen. 

Wilt u komen?
Wij vragen u te reserveren via de website van Eventbrite. U kunt hier maximaal 2 tickets per persoon reserveren. Indien u problemen ondervind of onverhoopt toch niet in de gelegenheid bent om te komen kunt u ons bereiken via e-mail op administratie@oogopzuid.nl

Het belangrijkste op een rijtje

  • “Open huis” op 15 en 26 mei.
 
  • Registratie wordt enorm op prijs gesteld.

Wilt u graag meer weten?

Onze receptie staat u graag te woord via:

Telefoon
010 – 316 8870

E-mail
welkom@oogopzuid.nl

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team