Vacature Oogarts Oogheelkunde op Zuid

Alles wat u hierover moet weten

Vacature
Ben jij een enthousiaste en een allround oogarts met passie voor het vak? Wil jij bijdragen aan het toegankelijk houden van oogzorg in een dynamische omgeving? Ben jij iemand met uitstekende operatieve en communicatieve vaardigheden?

Ben jij ook iemand die graag in een setting werkt waar je inspraak hebt in het verbeteren van de zorg en je dit samen doet met collega’s op wie je kan bouwen? Wij zoeken een teamspeler die ons huidige team van jonge en enthousiaste oogartsen verder komt versterken.

Ook binnen de coöperatie is het fijn en prettig om te werken omdat er korte lijnen zijn. Je maakt deel uit van een gedreven en collegiale vakgroep van 12 oogartsen. Er is regelmatig een regio overleg waarin casuïstiek en nieuwe inzichten worden besproken.

Wie zijn wij?
Wij zijn de Coöperatie Oog op Zuid U.A. Wij zijn een groeiende organisatie op het gebied van medisch specialistische oogzorg in de regio van Rotterdam Zuid tot aan Voorne-Putten. We bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en hebben een enthousiast team van medewerkers. Momenteel zijn 14 oogartsen werkzaam voor de Coöperatie en gezamenlijk verzorgen wij de oogheelkunde zorg op 4 locaties in de regio: Ikazia Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis, Spijkenisse Medisch Centrum en een eigen Zelfstandige Behandel Centrum (Oog op Zuid Oogkliniek)

Hoe ziet jouw functie er uit?
Je komt te werken in een team van allround oogartsen binnen onze Coöperatie Oogheelkunde op Zuid. De oogheelkunde wordt in de volle breedte uitgeoefend, met uitzondering van achter-segment- en cornea chirurgie. Je wordt ondersteund door een team van orthoptisten, optometristen, TOA’s en doktersassistentes.

  • Herken jij jezelf in bovenstaande kwaliteiten? Heb jij kwaliteit en patiëntbeleving primair staan?

Zit je vol enthousiasme om jouw werkzaamheden uit te voeren binnen onze coöperatie en in ons ZBC Oog op Zuid Oogkliniek? En ben je voor 24 tot 45 uur per week beschikbaar? Dan zien wij je graag voor een vrijblijvend gesprek.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot oogarts.
  • Je hebt uitstekende chirurgische, communicatieve en organisatorische vaardigheden.
  • Je hebt ambities om vakinhoudelijke innovaties mee vorm te geven.
  • Je kan uitstekend functioneren, zowel zelfstandig als in teamverband.
  • Je bent besluitvaardig en flexibel.

Ons aanbod
Wij zijn ons ervan bewust dat we onze ambities alleen kunnen realiseren door toptalent aan ons te binden. In dat kader bieden we jou een baan aan met veel afwisselingen in werkzaamheden en contacten in de regio. Je krijgt veel ruimte om samen met het team de optimale zorg te organiseren.

Daarnaast bieden wij

  • Een arbeidsovereenkomst die in overleg met jou wordt opgesteld.
  • Voor de indiensttreding geldt de CAO-AMS.
  • Contractduur: Het betreft een aanstelling van 2 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie over deze functie neem contact op met Drs. L.J. Noordzij, oogarts, bereikbaar via l.noordzij@oogopzuid.nl of via 010 – 316 88 70.

Schriftelijke sollicitaties met C.V. graag e-mailen naar: 
Debby van Kins. Zij is bereikbaar via d.vankins@oogopzuid.nl

Als je bij ons komt werken vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Ook interessant

CBR Keuring

Vacatures

Het team